Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kritiserer Xabi Alonso: 'Forfærdelig beslutning'

Af Emil Plovgaard
30.03.2024 Kl. 14:39

Xabi Alonso fortsætter i Bayer Leverkusen.

Det slog den 42-årige spanier fredag fast.

Dermed afviser han muligheder hos både FC Bayern München og Liverpool.

Bayer Leverkusen er i øjeblikket på vej mod klubbens første mesterskab i sin historie, ligesom klubben fortsat er med i Europa League og i den tyske pokalturnering.

LÆS OGSÅ:

Ikke kun Liverpool: Xabi Alonso også jagtet af denne PL-klub

Troværdigt medie: Thomas Frank højt på listen i Liverpool

Afsløring: Her er planen for Xabi Alonso

Til sommer skal det blive spændende, om Bayer Leverkusen kan formå at holde på holdets største stjerner, hvor Bayern München nok i særdeleshed vil være på udkig efter adskillige, sådan som den tyske storklub har for vane at plukke de bedste fra de resterende hold i ligaen.

Alonso lagde i forbindelse med sin udmelding vægt på, at hans arbejde endnu ikke er gjort hos Bayer Leverkusen. Men den tidligere Chelsea-stjerne Joe Cole kritiserer nu beslutning, og han mener, Alonso kommer til at lide under ‘anden-sæson-syndromet’.

Mens første (hele) sæson kan være en sæson, hvor man bader i solskin, så er det en velkendt myte, at sæson nummer to er noget sværere. Om det er uundgåelige spillersalg, der dermed ændrer truppens dynamik, eller om modstanderne simpelthen bare har læst taktikken, så kan der være noget sværere kår.

– Jeg mener, det er en forfærdelig beslutning. Manageres efterspørgsel går op og ned så hurtigt. Han er det varmeste navn på markedet lige nu, og jeg mener, han burde have foretaget skiftet til sommer.

– Om et års tid kan det se helt anderledes ud. At holde sammen på holdet vil blive svært, for der er nogle fantastiske spillere, og alle storklubber i Europa kigger på dem, siger Cole til TNT Sports.

Der er blot otte runder tilbage af Bundesligaen, men Xabi Alonso og Bayer Leverkusen har et forspring på hele 10 points ned til FC Bayern München.

Klubben har endnu ikke tabt en kamp i sæsonen, og det er heller sikkert, at man lider et nederlag, inden sæsonen er omme.

Annonce