Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

448 millioner: Liverpool forbereder bud på Salah-erstatning

Af Emil Plovgaard
30.03.2024 Kl. 16:48

Liverpool forbereder sig for tiden på et liv uden Mohamed Salah.

Der er uvished angående Salahs fremtid på Anfield, hvor kantspilleren blot har et enkelt år tilbage af sin kontrakt, og der er ikke forhandlinger om en forlængelse.

Der er ligeledes stor interesse fra Saudi-Arabien, som også sidste år var ude efter den egyptiske stjerne.

Dermed kan Salah allerede være fortid til sommer, og derfor tænker The Reds nu i alternativer. Liverpool har angiveligt et godt øje til Salahs landsmand, Omar Marmoush, fra Eintracht Frankfurt.

LÆS OGSÅ:

Kritiserer Xabi Alonso: ‘Forfærdelig beslutning’

Ikke kun Liverpool: Xabi Alonso også jagtet af denne PL-klub

Troværdigt medie: Thomas Frank højt på listen i Liverpool

Det skriver Mundo Deportivo.

Klubben fra Anfield skulle endda være klar med 448 millioner kroner.

Marmoush har haft en forrygende sæson i Bundesligaen, efter at han skiftede til Eintracht Frankfurt fra Wolfsburg i den forgangne sommer.

25-årige Marmoush har scoret 10 mål og lagt op til yderligere seks mål for Eintracht Frankfurt, der aktuelt befinder sig på en sjetteplads i Tysklands bedste række.

Marmoush spillede side om side med Salah for Egypten, som røg ud i ottendedelsfinalen ved Africa Cup of Nations tidligere på året.

Det er noget af en opgave at skulle forberede sig på Salahs exit. Den egyptiske stjerne ankom til Liverpool i 2017, og siden da har han scoret 207 mål i 337 kampe.

I løbet af sin tid på Liverpool-mandskabet har han vundet Premier League, Champions League, FA Cuppen og Carabao Cuppen to gange.

Der kan blive tilføjet endnu flere titler til CV’et alene i denne sæson, hvor Liverpool fortsat kæmper med om guldet i både Europa League og Premier League.

Klopps mandskab, der lige nu ligger nummer to i Premier League, gæster søndag Brighton.

Annonce