Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Overraskende: Han kan afløse Jürgen Klopp

Af Emil Plovgaard
30.03.2024 Kl. 17:42

Til sommer er der udskiftning på trænerposten hos Liverpool. Den 26. januar meddelte Jürgen Klopp nemlig, at han trækker sig tilbage efter ni år på tronen.

Ifølge den norske Viaplay-journalist Jan Aage Fjørtoft ville den nuværende Tottenham-manager, græsk-australske Ange Postecoglou, være den perfekte afløser.

– Når Jürgen Kloopp forlader Liverpool efter ni år ved roret, så skal man være på udkig efter en ny Klopp, som vil blive en ambassadør for, hvad klubben identificerer sig med som by og Liverpool-filosofien.

LÆS OGSÅ:

Markant udmelding: Premier League skal spilles i USA om 10 år

448 millioner: Liverpool forbereder bud på Salah-erstatning

Kritiserer Xabi Alonso: ‘Forfærdelig beslutning’

– Jeg taler ikke kun om fodbold, men også om indbyggerne i Liverpool, der opfatter det som dem mod hele verden, og de er stolte af at være Scousers. Noget, jeg som udlænding beundrer og elsker.

– Hvis man leder efter den person, som kan være i stand til dette, hvem kunne så være denne intelligente person?

– Jeg vil prompte svare Ange Postecoglou. Han ville være i stand til det. Jeg taler ikke om tingene på banen. Jeg taler om, at han er den fyr, der forstår filosofien om, at det er os mod resten af verden, siger Fjørtoft til Empire of the Kop.

Postecoglou har fået en fin begyndelse på tilværelsen som manager i Englands bedste række. Skader har dog hæmmet Tottenhams håb om Champions League-fodbold.

Postecoglou har angiveligt været fan af Liverpool, lige siden han var barn, så på den måde skal der nok ikke meget til for at lokke den 58-årige manager til at sige ja.

Tottenham er dog kendt som benhårde forhandlere, og det ville også være noget af en overraskelse, såfremt Postecoglou forlod klubben fra det nordlige London efter mindre end et år i spidsen.

Annonce