Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Afsløring: Her skrev Mbappé under med Real Madrid

Af Emil Plovgaard
11.05.2024 Kl. 09:45

Kylian Mbappé tog fredag afsked med Paris Saint-Germain.

Det skete i en ganske følelsesladet video, hvor han meddelte, at hans sidste hjemmekamp på Parc des Princes finder sted på søndag, hvor modstanderen er Toulouse.

Endnu er der ikke noget officielt ude om franskmandens fremtid, men det ventes i stor stil, at han bliver ny mand i Real Madrid-trøjen.

Ifølge den franske transferinsider Abdellah Boulma, skrev Mbappé allerede under på en kontrakt med Real Madrid for over to måneder siden. Mere konkret skete det i dagene omkring 21. februar, lyder det fra Boulma på det sociale medie X.

Her kan du læse, hvad Mbappé kan se frem til at tjene i sin kontrakt hos Real Madrid.

PSG’s chancer for et europæisk trofæ blev i midtugen udspillet, da den franske hovedstadsklub røg ud af turneringen med et sammenlagt 2-0-nederlag til Borussia Dortmund.

Mbappé har været på kontrakt hos PSG siden 2017, hvor han skrev under på en kontrakt for AS Monaco. Overgangssummen lød dengang på mere end 1,3 milliarder kroner.

Den 25-årige franskmand spiller sin sidste kamp for Paris Saint-Germain i denne omgang i finalen i Coupe de France lørdag den 25. maj.

Mbappé-exit en offentlig hemmelighed siden sidste sommer

Offensivstjernen håber at kunne forlade Paris Saint-Germain med flest mulige trofæer. Allerede sidste sommer vidste omverdenen, at der var noget i gære, da Mbappé angiveligt afviste at tage imod det ene års option i aftalen.

Det førte til, at han blev smidt på bænken i nogle kampen, og Les Parisiens forsøgte at afskibe ham til saudiske Al-Hilal, der bød rekordhøjt på franskmanden.

Mbappé afviste dog, da han var fast indstillet på at skifte til Real Madrid, som han oprindeligt afviste i sommeren 2022.

Læs også: Efter skandale: UEFA træffer stor beslutning

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce