Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Vild historie: Guardiola solgte to stjerner efter druktur

Af Emil Plovgaard
11.05.2024 Kl. 15:54

Pep Guardiola og Manchester City har kurs mod klubbens fjerde mesterskab i træk.

Tidligere har den spanske manager haft stor succes i både FC Barcelona og Bayern München.

I FC Barcelona var særligt Lionel Messi en stor del af succesen, men han var også årsagen til, at adfærden uden for banen blev ændret.

Den tidligere Barcelona- og Arsenal-profil Alexander Hleb hævder nemlig, at både Ronaldinho og Deco blev solgt efter en druktur, hvor de var mødt fulde op på træningsanlægget.

– Ronaldinho og Deco mødte fulde ind til træning.

– Det er derfor, at Ronaldinho og Deco blev solgt i 2008.

– De var bange for, at de ville trække Lionel Messi med sig ned, lyder det fra Hleb i et interview med Voka TV ifølge Sportbible.

Deco og Ronaldinho var begge stjerner i Barcelona, og førstnævnte optrådte 161 gange for klubben med 20 mål og 45 oplæg til følge.

I mellemtiden vandt Ronaldinho en Ballon d’Or i sin tid i klubben, mens det i alt blev til 94 mål og 71 oplæg i den catalanske storklub.

Hleb fortæller desuden, at han ikke ønskede at skifte til FC Barcelona, men at han gerne ville være skiftet til Bayern München eller være blevet i Arsenal.

– Ærlig talt, ønskede jeg slet ikke at skifte til Barcelona. Jeg ville til Bayern München eller blive hos Arsenal. Men agenterne fortalte mig, at jeg skulle skifte, fordi det var Guardiola, der ringede.

– Da jeg skiftede til Barcelona, boede jeg med Thierry Henry i et stykke tid, lyder det videre fra Hleb.

Hleb fik ikke mange succesfulde oplevelser rent personligt i Barcelona, hvor han blot blev brugt sporadisk. Det blev til 36 kampe.

Læs også: Manchester City smadrer to rekorder i ny sejr

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce