Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

‘100 procent’: Arsenal henter signing

Af Emil Plovgaard
13.05.2024 Kl. 12:57

Arsenal henter med 100 procent sandsynlighed en ny reservekeeper denne sommer.

Sådan lyder meldingen fra den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano.

Sidste sommer hentede klubben David Raya i Brentford, og ret hurtigt stod det klart, at han var hentet til for at afløse Aaron Ramsdale som fast målmand på Mikel Artetas mandskab.

Det er en situation, Ramsdale ikke er tjent med, og derfor søger han nye veje til sommer.

Det betyder, at Arsenal skal hente bredde ind på positionen, som kan være en sikker sidste skanse i tilfælde af, at Raya ikke kan stå.

– Der er tvivl om Aaron Ramsdales fremtid, og Arsenal vil 100 procent hente en ny reservemålmand denne sommer.

– Et navn, der sættes i forbindelse med klubben er den tidligere Gunners-målmand Wojciech Szczesny, men som jeg forstår det, er der endnu ingen afklaring på hans situation i Juventus på nuværende tidspunkt.

– Juventus synes om Monza-målmanden Di Gregorio, men intet er endnu besluttet, så for Szczesny er det også ret stille p.t, skriver Romano i en klumme på CaughtOffside.

Szczesny var en populær herre i sit første ophold i Arsenal, men spørgsmålet er, om den polske keeper ville kunne affinde sig med en reservetjans hos klubben fra det nordlige London.

Ligeledes må man formode, at der er interesse for Szczesny andre steder fra, så Arsenal får måske ikke helt let ved at lande polakken.

Læs også: Overblik: De er klar til ‘det nye Champions League’

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce