Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Klopp sender farvel-hilsen til Guardiola

Af Emil Plovgaard
19.05.2024 Kl. 11:52

Jürgen Klopp kalder Pep Guardiola den bedste manager i hele verden.

Søndag lukker og slukker den 56-årige tysker, når Liverpool møder Wolves hjemme på Anfield.

I de otte og et halvt år hos Liverpool har The Reds vundet Champions League, Premier League, FA Cuppen, to gange Carabao Cup, klub-VM, den europæiske super cup og Community Shield.

Han har dog tit stået i skyggen af Guardiola, der søndag kan vinde det engelske mesterskab med Manchester City for fjerde gang i træk.

– Alle kender til de 115 sigtelser, men jeg har ingen anelse om, hvad de mener.

– Jeg kender kun antallet.

– Uanset hvad der er sket hos Manchester City, er Pep Guardiola den bedste manager i verden – og det er vigtigt at understrege.

– Hvis man sætter en hvilken som helst anden manager til at overtage roret i den klub, vinder de ikke titlen fire gange i træk. Det skyldes ham og hans drenge. Betyder det, at de kan gøre, hvad de vil? Nej. Men jeg ved ikke, hvad de har gjort, og om de har gjort nok, og jeg vil ikke påstå, at de har.

– Vi må se. Selvfølgelig vil jeg gerne vide, om City er skyldige en dag. Det vil alle gerne vide. Peps kvalitet gør forskellen, så jeg bekymrer mig ikke om disse ting. Vi må se. Det er ikke mit problem, og jeg er fin med, hvad vi har og hvad vi har præsteret, siger Klopp ifølge Daily Mirror.

Læs også: Klopps første Liverpool-signing: Sådan gik det

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce