Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

186 mio: Manchester United vil gøre alt for at hente ham

Af Jeppe Augustsen
23.05.2024 Kl. 11:24

Der går ikke lang tid, før transfervinduet åbner igen i Premier League, og op til en travl transfertid er der for alvor kommet gang i spekulationerne.

En af de klubber, der blevet kædet sammen med flere spillere, er Manchester United, men der er nogle navne, der går igen og igen.

I flere omgange er De Røde Djævle blevet sat i forbindelse med Aaron Anselmino, og nu er der en ny melding.

Ifølge den argentinske journalist Jonathan Riniti er Manchester United klar til at gøre alt for at sikre sig Aaron Anselminos underskrift.

– Manchester United er klar til at betale Anselminos frikøbsklausul. Det vil være det største salg i klubbens historie. Prisen er €25 millioner (186 millioner kroner), som er frikøbsklausulen

– De Røde Djævle vil have ham, før Chelsea snupper ham, melder Jonathan Riniti.

Den 19-årige midtstopper spiller til daglig for Boca Juniors, og i hjemlandet bliver han anset for at være et af de helt store talenter.

Han er tidligere blevet rygtet til Manchester United, hvor meldingen lød på, at de vil leje ham ud i næste sæson.

Aaron Anselmino skrev under på en ny kontrakt i slutningen af sidste år, hvor frikøbsklausulen blev hævet med yderligere 37 millioner kroner.

Ifølge Jonathan Riniti er Boca Juniors interesseret i at hente Facundo Pellestri i det kommende transfervindue, og det kan give Manchester United en fordel i en transferduel med Chelsea.

Juan Román Riquelme, som nu er præsident for Boca Juniors, drømmer om at have en offensiv med Facundo Pellestri og Edinson Cavani.

Læs også: Bendtner om PL-stjerne: ‘Han er røvirriterende’

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce