Af Jeppe Augustsen
26.05.2024 Kl. 18:04

Den tredje og sidste oprykker til Premier League skulle findes i dag.

Den store milliardkamp blev et opgør mellem to af nedrykkerne fra sidste Premier League-sæson, Leeds og Southampton.

Leeds var kommet frem til finalen efter en samlet 4-0-sejr over Norwich, mens Southampton vandt 3-1 over West Bromwich.

Adam Armstrong scorede to gange mod West Bromwich, og han kom igen på pletten for The Saints.

Efter 23 minutters blev angriberen sendt i dybden, og den hurtige angriber udnyttede den chance og gjorde det til 1-0.

Det blev også stillingen til pause.

I anden halvleg var Leeds nødsaget til at komme frem på banen for at få det udlignende mål, og de kom også frem til gode chancer.

I slutningen af opgøret var Daniel James tæt på at gøre det til 1-1, men afslutningen blev afvist af overliggeren.

Det blev ikke til flere mål på Wembley, og dermed blev det Southampton, der tog billetten til Premier League.

I næste sæson bliver Luton, Burnley og Sheffield United dermed erstattet af Leicester, Ipswich og Southampton.