Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Bookmakerens favorit: Han skal afløse Guardiola

Af Emil Plovgaard
27.05.2024 Kl. 19:36

Søndag kom det frem, at Pep Guardiola efter sigende forlader Manchester City i sommeren 2025.

Allerede nu er der begyndt at svirre rygter om, hvem der kan erstatte den spanske manager, hvor klubben har udpeget fire kandidater, ligesom Guardiola selv også har peget på sin egen afløser.

Og ifølge bookmakerne er den nu forhenværende Brighton-manager Roberto de Zerbi favorit til at afløse Guardiola hos Manchester City, skriver OLBG.com.

De Zerbi giver pengene fire gange igen, efter at han senest har været hos Brighton, hvor han afløste Graham Potter på posten med glimrende resultater til følge. Han sikrede blandt andet klubbens første deltagelse i europæisk fodbold.

Efter De Zerbi finder vi City-legenden Vincent Kompany på listen, da belgieren giver pengene seks gange igen.

Kompany har i forvejen en statue af sig selv ude foran Etihad Stadium, og han har erfaring fra ophold hos Anderlecht og Burnley.

På rygtebasis sættes han desuden i forbindelse med jobbet hos Bayern München, som han angiveligt er tæt på at overtage på trods af det faktum, at Burnley rykkede ned fra Premier League.

Den tidligere Real Madrid-boss Zinedine Zidane er også højt på listen til odds 8.

Franskmanden vandt tre Champions League-titler i sin tid hos Los Blancos.

Listen af favoritter til jobbet rundes af med den tyske landstræner Julian Nagelsmann og Arsenal-manager Mikel Arteta, der begge giver odds 10.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce