Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Gravesen langer ud efter Hjulmand

Af Jeppe Augustsen
30.05.2024 Kl. 18:22

Kasper Hjulmand har i dag annonceret sin trup frem mod sommerens EM-slutrunde.

I alt er 26 spillere blevet valgt, og det inkluderer blandt andet 10 danskere fra Premier League.

Efter udtagelsen er Thomas Gravesen ude med riven mod den danske landstræner. Det gør han i et interview med Tipsbladet.

Den tidligere danske landsholdsspiller synes, at Kasper Hjulmand begår en fejl ved at udtage spillere, som ikke er i form.

– Jeg bider mærke i, at Kasper Hjulmand ikke viger fra sit koncept og sin måde at udtage spillere på. Han har igen udtaget spillere, der ikke er i form, ikke har rytme og ikke spiller til dagligt, siger Thomas Gravesen til Tipsbladet.

– Hjulmand har udtaget de spillere, han stoler på, og så er vi tilbage ved den samme sang, som vi plejer – han ser ikke Superligaen og de spillere, der spiller herhjemme.

Thomas Gravesen savner også især to spillere i EM-truppen – nemlig Matt O’Riley og Nicolai Vallys.

– Vi har en spiller, som har været med til at vinde mesterskabet i Skotland, og vi har en spiller, der har domineret Superligaen. Jeg snakker selvfølgelig om Matt O’Riley og Nicolai Vallys. Hvorfor er de ikke med? De to havde fortjent en chance, men den vil Kasper Hjulmand ikke give dem, lyder det fra Gravesen til Tipsbladet.

På dagens pressemøde blev Kasper Hjulmand spurgt ind til, hvorfor Matt O’Riley ikke var udtaget, og her fortalte han, at det også var svært at udelade ham.

– Matt er har været en rigtig god spiller. Han har spillet en rigtig stor sæson. Jeg har valgt seks spillere, som vi kan flytte lidt rundt på. Det er gået ud over Matt, men det var et svært valg, lød det fra landstræneren.

EM bliver sparket i gang den 14. juni, hvor Danmark er i gruppe med England, Serbien og Slovenien.

Læs også: Nummer 14 i verden: Højlunds værdi er eksploderet

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce