Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Enorme transferbeløb: Erik ten Hag fralægger sig ansvaret

Af Jeppe Augustsen
02.06.2024 Kl. 21:04

Manchester United har i de seneste år brugt mange penge på nye spillere.

Siden Erik ten Hags ankomst i 2022 har de Røde Djævle brugt flere milliarder kroner på forstærkninger, og det er også et stort samtaleemne i den engelske presse.

I omegnen af 3,5 milliarder kroner er blevet anvendt på nye ansigter på Old Trafford, og det gælder blandt andet indkøbet af Rasmus Højlund.

Men Manchester United-manager, Erik ten Hag, mener ikke, at han er ansvarlig for de høje transferbeløb.

– De priser, der er blevet brugt på spillere, er bestemt i den høje ende, men jeg er ikke ansvarlig for det. Klubben har lavet alle forhandlinger. Det gælder også spillere, som ikke endte med at komme hertil, siger Erik ten Hag ifølge Manchester Evening News.

– Det er mere nuanceret end det billede, der er blevet tegnet af, at indkøbspolitikken er katastrofal. Det hele er negativt, men trods alle problemerne er klubbens fundament blev stærkere.

– Det er måske ikke synligt for alle i omverdenen, men folk i klubben laver disse analyser, lyder det fra Erik ten Hag.

Den hollandske manager er i øjeblikket i stor fare for at blive fyret, hvor det forlyder, at en beslutning omkring Erik ten Hags fremtid er nært forestående.

I mellemtid bliver De Røde Djævle kædet sammen med flere spillere, og det gælder blandt andet en Premier League-angriber med en pris på over en halv milliard kroner.

Læs også: 2,6 millioner kroner: Baneløbere belønnes for stunt

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce