Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Sancho med klar besked til Manchester United

Af Jeppe Augustsen
02.06.2024 Kl. 20:51

En af sidste sæsons store samtaleemner var situationen mellem Jadon Sancho og Erik ten Hag.

Den engelske kantspiller blev suspenderet af hollænderen og sendt ned på ungdomsholdet, fordi han ikke ville undskylde til Manchester United-manageren.

Jadon Sancho var ude på de sociale medier, hvor han beskyldte Erik ten Hag for at lyve. Manageren udtalte, efter en kamp mod Arsenal, at kantspilleren ikke var udtaget grundet dårlige præstationer til træning – og den udlægning af Jadon Sancho altså ikke enig i.

I længere tid har det været meldt, at Manchester United vil forsøge at sælge englænderen, som også gerne selv vil væk, men det kan ændre sig.

Ifølge Daily Mirror har Jadon Sancho meddelt ledelsen i klubben, at han er villig til at blive, hvis Erik ten Hag bliver fyret.

Dortmund vil gerne købe ham på permanent basis, men de kan og vil ikke betale den pris, som Manchester United kræver, der lyder på mere end 435 millioner kroner.

Jadon Sancho er efter sigende heller ikke meget for at opgive sin drøm i Manchester United, men det vil altså kræve, at hollænderen fyres, hvis Jadon Sancho skal blive i klubben.

Ledelsen i Manchester United er i øjeblikket i gang med den store sæsongennemgang, hvor udfaldet bliver afgørende for, om Erik ten Hag bliver eller ej.

Mauricio Pochettino, Thomas Tuchel og Thomas Frank er angiveligt bejlere til managerjobbet på Old Trafford.

Læs også: City og United får grønt lys af UEFA

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce