Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Brutalt: Arne Slot vil skille sig af med ‘ny’ Liverpool-signing

Af Emil Plovgaard
04.06.2024 Kl. 13:11

Han skiftede til Liverpool i sommeren 2023.

Men klubbens nye manager, Arne Slot, kan ikke bruge ham.

Den hollandske cheftræner trådte i arbejdstøjet lørdag, og han har allerede udset sig en position, hvor bredden skal forbedres.

Således skal 31-årige Wataru Endo forvente at få sparket, mens hollænderen vil hente nyt blod til klubben.

Sådan lyder meldingen fra Football Insider.

Endo skiftede til Anfield sidste sommer, da Jürgen Klopp og Liverpool hentede ham hos tyske Stuttgart for 140 millioner kroner.

‘Uinspirerende’: Kasper Hjulmand indkalder Premier League-spiller

Japaneren blev hentet til klubben, da man inden da havde sagt farvel til Jordan Henderson og Fabinho, der begge skiftede til Saudi-Arabien.

Liverpool forsøgte oprindeligt at hente både Moises Caicedo og Romeo Lavia, men da det ikke lykkedes, besluttede man sig for at gå i en noget anden retning og hentede derfor den dengang 30-årige japaner.

Endo har vist sig at være en loyal fodsoldat for Liverpool, der har forsynet klubben med gode præstationer fra positionen som 6’er.

Forlod Liverpool sidste sommer: Nu er han kåret til sæsonens flop

Men nu skal han erstattes, og selvom Football Insider ikke selv nævner, hvem der kan afløse ham, så nævnes blandt andre Khephren Thuram fra OGC Nice, João Palhinha fra Fulham og Alan Varela fra FC Porto til klubben.

På nuværende tidspunkt lader det til, at det er sidstnævnte, som der er størst sandsynlighed for vil foretage et skifte til Anfield.

Liverpool er desuden i dialog om en portugiser, hvor der kan være et stort bud på vej.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce