Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Høje priser for fans: City med vild beskyldning mod PL

Af Jeppe Augustsen
04.06.2024 Kl. 20:21

En stor melding har i dag ramt de engelske medier.

The Times kunne tidligere i dag afsløre, at Manchester City har sagsøgt Premier League for at have diskrimerende regler.

Manchester City har indgivet et juridisk søgsmål og vedlagt et 165 sider langt dokument, hvor de beskylder Premier League for flere ting.

Det gælder blandt andet stigende billetpriser.

The Times har set det lange dokumenter, hvor der står, at Manchester City er af den overbevisning, at Premier League er skyld i de stigende billetpriser.

Klubben mener, at begrænsningerne i de nuværende regler, hvor det er en selvstændig instans, der skal vurdere og godkende værdien en af sponsoraftale, er en af årsagerne til, at de må hæve billetpriserne – og det går udover fansene.

I dokumentet fremgår det også, at Manchester City har den holdning, at London-klubber har en fordel, hvad angår billetpriser.

Her mener de engelske mestre, at London-klubber kan kræve højere billetpriser, men ifølge The Times ligger Manchester City på en tredjeplads, hvad angår den gennemsnitlige billetpris, når man sammenligner dem med de øvrige London-klubber i Premier League.

Manchester City mener også, at begrænsningerne har gjort, at de er nødsaget til at bruge færre penge på akademiet, kvindeholdet og projekter i byen.

Sagen står til at gå i gang på mandag og forventes at strække sig over seks uger, og det meldes, at Premier League får støtte af flere af Manchester Citys rivaler.

Læs også: De Bruyne flirter med lukrativt skifte

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce