Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Avis: Han er udset til at afløse Erik ten Hag

Af Emil Plovgaard
07.06.2024 Kl. 15:01

Manchester United befinder sig i øjeblikket midt i en evalueringen af sæsonen, og også fremtiden for Erik ten Hag er på spil i den forbindelse.

De Røde Djævle sluttede på en historisk dårlig ottendeplads i Premier League, men der kom dog lidt forsødelse til tilværelsen, da det lykkedes at vinde FA Cuppen med en sejr på 2-1 i finalen over lokalrivalerne fra Manchester City.

Klubbens minoritetsejer, Sir Jim Ratcliffe, har foretaget en række væsentlige ændringer forud for den kommende sæson, og han er sammen med INEOS i gang med at genopbygge klubben.

Ifølge The Independent ønsker Manchester United ikke at skynde sig ud med en beslutning, og det kan derfor vare flere uger, før en konklusion vedrørende Ten Hag er truffet.

Chok-rygte: Salah til Tyrkiet?

Men skulle det ske, at hollænderen får sparket, er Gareth Southgate udset til at skulle afløse ham, skriver avisen.

53-årige Southgate forbereder sig i øjeblikket på sommerens EM-slutrunde med England, og han vil ikke diskutere sin fremtid, før slutrunden er ovre.

Det betyder, at Ratcliffe og kompagni må vente frem til midten af juni, før man kan forhandle med Southgate, og det komplicerer processen.

Ekspert: Denne dansker ryger ud af EM-truppen

Southgates kontrakt med England løber frem til slutningen af året, og det engelske fodboldforbund, FA, ønsker at forlænge den, så den gælder til efter VM-slutrunden i 2026.

The Independent skriver også, at listen omfatter Thomas Frank, der er cheftræner for Brentford, mens Roberto de Zerbi, Mauricio Pochettino og Thomas Tuchel, der alle er frie på markedet, alle overvejes som klubbens kommende manager.

Tuchel er dog lavere nede på listen end de andre kandidater, da der er uenigheder angående spillestilen.

Afsløring: Overraskende årsag bag Grealish-kassering

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce