Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Gravesen: De vinder EM

Af Christian Frese
14.06.2024 Kl. 12:37

Frankrig vandt VM i 2018, men har også friske finalenederlag fra VM 2022 og EM 2016.

Men i år er den der for Didier Deschamps´ tropper. Det spår DR´s fodboldekspert Thomas Gravesen i DR´s podcast Tyvstart forud for EM-starten i Tyskland.

– Frankrig har et enormt stærkt hold med en masse individualister, som kan afgøre kampe, og så har de en særlig dimension i Kylian Mbappé. Med ham på dit hold er alt nemmere.

– Det franske hold kommer efter revanche og vil dominere ved denne slutrunde, siger Gravesen, der også har Mbappé som turneringens topscorer.

DR´s anden fodboldekspert, Mikkel Bischoff, er ikke enig med Gravesen. Han tror mere på Tyskland, mens Cristiano Ronaldo bliver topscorer, hvis den tidligere Brøndby-spiller rammer rigtigt.

Ingen af de to giver for alvor Danmark nogen reel chance for at vinde turneringen. Danskerne er da også blot bookmakernes 10. største favorit til at gå hele vejen.

Hovedparten af bookmakerne har England eller Frankrig som favorit skarpt efterfulgt af Tyskland. Mbappé er den spåede målkonge med Harry Kane, Cristiano Ronaldo og Romelu Lukaku som de største konkurrenter.

Kasper Hjulmand er enig med den ene af DR´s eksperter.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce