Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

To nye signings på vej: Først vil United skille sig af med to

Af Emil Plovgaard
14.06.2024 Kl. 18:48

Manchester United ventes at gå et travlt transfervindue i møde.

De Røde Djævle har endnu ikke præsenteret nye signings, idet man først for nylig fandt ud af, at Erik ten Hag også er klubbens manager for den kommende sæson.

Den hollandske manager vil gerne hente Jarrad Branthwaite, men indtil videre er den mission slået fejl.

Det forlyder, at Manchester United har forhandlet de personlige betingelser på plads med Branthwaite, men klubberne er langt fra enige.

Raphaël Varane har forladt Manchester United efter kontraktudløb, og klubben ønsker at skille sig af med yderligere to spillere.

Således skriver mediet HITC, at klubben er klar til at lytte til bud på både Victor Lindelöf og Harry Maguire.

Det har man tænkt sig for at skabe rum til Branthwaite, mens man også pønser på at hente yderligere en midtstopper.

United var ramt af omfattende skadesproblemer i den forgangne sæson, og det betød, at klubben var nødsaget til at eksperimentere med forskellige konstellationer i midterforsvaret undervejs i sæsonen.

Både Lindelöf og Maguire er godt udstyrede hos United rent økonomisk, og derfor kan det blive svært at finde de rette købere.

Men Everton har efter sigende længe vist interesse for Lindelöf, og der kan muligvis blive tale om Branthwaite samt en portion penge til The Toffees, mens svenskeren så skifter den modsatte vej.

Manchester United har, foruden Branthwaite, også kig på Leny Yoro fra Lille, mens Jean-Clair Todibo fra OGC Nice også nævnes som et transferemne.

Erik ten Hag har denne sommer været ansat i Manchester United i to år, og han har udpeget fire signings igennem tiden, som han gerne ville have haft fingrene i – uden held.

I videoen i toppen af artiklen, kan du høre, hvem de to Viaplay-eksperter Peter Kjær og Martin Jørgensen mener, Manchester United bør skille sig af med og beholde.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce