Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Erik ten Hag med kæk Tuchel-kommentar

Af Jeppe Augustsen
16.06.2024 Kl. 21:08

I den seneste måneds tid har der været mange meldinger omkring Erik ten Hags fremtid i Manchester united, hvor der blevet spekuleret i en fyring.

Men tidligere på ugen meldte flere pålidelige medier, at hollænderen bliver på Old Trafford.

Nu kan han så gå i gang med at forberede sig til en ny sæson, men her til aften har han en anden tjans, da han agerer EM-ekspert på hollandsk fjernsyn.

Her blev han spurgt ind til situationen den seneste tid, hvor han fortæller, at han er klar over, at klubben snakkede med Thomas Tuchel og andre kandidater.

– INEOS tog deres tid (til at træffe en beslutning). De er nye i fodbold, og det er normalt at reflektere over sæsonen. Det er ikke nogen hemmelighed, at de snakkede med mulige kandidater, sagde Erik ten Hag til NOS Studio Voetbal.

– De (Manchester Uniteds ledelse, red.) fortalte mig, at de snakkede med Tuchel, men de kom så frem til konklusionen om, at de allerede har den bedste manager, lød det med et smil på læben.

Erik ten Hag fortæller også, at han blev oplyst om, at han forblev manager for De Røde Djævle under sin ferie på Ibiza.

– De forstyrrede mig på på min ferie. Pludselige stod de på mit dørtrin.

Herefter bekræfter manageren også, at han er i dialog med klubben om en ny kontrakt.

– Manchester United og jeg skal stadig finde frem til en aftale om en ny kontrakt. Det er ikke noget, man bare lige gør, og vi skal stadig forhandle, lyder det fra Erik ten Hag.

Læs også: Gravesen revser Hjulmand for én ting

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce