Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Gravesen med ny kritik: Vores vigtigste mand var anonym

Af Morten Bruun Jørgensen
17.06.2024 Kl. 17:10

Thomas Gravesen lægger ikke fingre i mellem, når det handler om det danske landshold.

Det gjorde den tidligere landsholdsspiller ikke søndag aften, da han var ekspert hos DR 1, og det gør han heller ikke i dag, hvor han har gæstet Tipsbladets studie.

Gravesen var efter landstræner Kasper Hjulmand søndag aften, og nu kommer der en ny kritik af landstræneren.

Hjulmand tror på overraskelse mod England

– Vi sidder med en landstræner i anden halvleg, som sætter sig fuldstændigt tilbage og bliver anonym. Vores vigtigste mand, der skal ændre tingene, jamen han sidder inde på bænken og er anonym, indtil der er gået 83 minutter. 

– Vi så problemer efter seks minutter i anden halvleg, hvor Slovenien får en kæmpe chance. Efter ni minutter får de endnu en kæmpe chance. 

– Hvor er handlingen? Hvor er aktionen henne, der skal ændre de problemer, som Danmark er rendt ind i? Det var dét, jeg sad og manglede rigtig meget under kampen, lyder det fra Gravesen til Tipsbladet.

Kasper Hjulmand blev på mandagens møde med pressen også forholdt den massive kritik, der blandt andet har været af de sene udskiftninger.

Her mente landstræneren, der havde analyseret på kampen, ikke at Danmark mistede initiativ. Han mener heller ikke, at han skulle have skiftet ud tidligere.

Danmarks næste kamp er torsdag klokken 18 mod England.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce