Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Efter stor frustration: United i forhandlinger med Højlund-rival

Af Emil Plovgaard
20.06.2024 Kl. 15:17

Manchester United er frustrerede over, at de ikke kan hente Jean-Clair Todibo i Nice. Derfor skifter man nu i første omgang fokus på transfermarkedet. Og her er man efter sigende på jagt efter en konkurrent til Rasmus Højlund.

Den engelske avis The Telegraph skriver nu, at United har planer om at aktivere frikøbsklausul i Bologna-angriberen Joshua Zirkzees kontrakt. Den lyder på 298 millioner kroner.

Derudover er man også i forhandlinger med Zirkzees lejr.

Meldingen kommer oven på, at Uniteds medejer, Sir Jim Ratcliffe, for nylig udtrykte sin frustration over, at De Røde Djævle ikke kunne få lov at hente Todibo i Frankrig.

– De har sagt, at vi kan sælge ham til en anden Premier League-klub, men ikke til Manchester United.

– Men det er ikke retfærdigt for spilleren, og jeg kan ikke se, hvad det har af hensigt, lød det fra Ratcliffe i et interview med det amerikanske medie Bloomberg.

Tidligere har der floreret rygter om, at Manchester United blot har et transferbudget på 441 millioner kroner. Men salg af både Jason Sancho og Mason Greenwood kan frigøre noget økonomi til andre signings, forlyder det.

Rasmus Højlund bar i den forgangne sæson et stort ansvar på sine skuldre på trods af, at han er blot 21 år. Nu bliver Zirkzee efter alt at dømme hentet til for at kunne give ham mere konkurrence. Forhåbentlig kommer den hollandske angriber ikke til at stjæle alt for mange minutter fra Højlund.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce