Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Slagtet efter Danmark-opgør: Kane sender klar besked

Af Jeppe Augustsen
23.06.2024 Kl. 17:57

England står med fire point efter de to første EM-gruppespilskampe.

De vandt 1-0 over Serbien i den første kamp, mens de spillede 1-1 mod Danmark i den anden kamp, hvor Kasper Hjulmands tropper leverede en flot indsats.

Det gjorde de engelske stjernespillere ikke, og det resulterede i en regulær slagtning i den engelske presse.

Den tidligere engelske angriber Gary Lineker, som nu er vært på BBC Sport, var blandt andet ude med kritik af de engelske spillere og ikke mindst Harry Kane.

Til et pressemøde blev Harry Kane spurgt ind til denne kritik fra gamle landsholdsspillere, og her sendte han en klar besked.

– Jeg vil aldrig være respektløs mod tidligere spillere og slet ikke en spiller, som har båret trøjen (den engelske landsholdstrøje, red.) og ved, hvordan det er at spille for England, siger Harry Kane ifølge Hayters TV og fortsætter:

– De tidligere spillere, som nu er eksperter, skal vide, at det er svært ikke at høre dem i dag, og det gælder især spillere som ikke er vant til det eller er nye i det her miljø.

– De (eksperterne, red.) har et ansvar. Jeg ved, at de skal være ærlige og give deres mening til kende, men de har også et ansvar for at være tidligere landsholdsspiller, som mange har set op til. Folk tænker over, hvad de siger, og folk lytter til dem.

– De har ret til deres mening, men sagen er helt klar. Vi har ikke vundet noget som nation i meget lang tid, og de her spillere har selv været en del af det, og de ved, hvor svært det er.

– Vi vil vinde et stort trofæ. Det vil de (eksperterne, red.) også gerne, og de kan bygge drengene op med selvtillid. Det vil være meget bedre den på den dårlige måde, lyder det fra Harry Kane.

Læs også: 410 millioner: Chelsea klar med bud på spansk stjerne

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce