Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Her er prisen på Christian Eriksen

Af Jeppe Augustsen
28.07.2024 Kl. 19:36

Christian Eriksen kan måske være på vej væk fra Manchester United efter to sæsoner på Old Trafford.

I de seneste måneder har flere medier meldt, at klubben er klar til at sælge danskeren, hvis der kommer et ordentligt bud.

Senest er det blevet rapporteret, at Ajax er interesseret i at bringe Christian Eriksen tilbage.

Manchester United hentede danskeren på en fri transfer i 2022, hvor han skrev under på en treårig kontrakt, der betyder, at han stadig har et år tilbage.

De Røde Djævle kræver efter sigende ikke det store beløb for Christian Eriksen grundet alderen og kontraktsituationen, og ifølge mediet CaughOffside kræver de €5 millioner for ham. Det svarer til 37 millioner kroner.

Udover Ajax bliver Anderlecht også kædet sammen med Christian Eriksen.

Den belgiske klub har Brian Riemer i spidsen, og han kender Christian Eriksen rigtig godt.

Siden sit skifte til Manchester United står den danske midtbanespiller noteret for tre mål og 13 assists i 72 optrædener.

Christian Eriksen er i øjeblikket i USA sammen med resten af Manchester United-truppen, mens de forbereder sig til den nye sæson.

Om den nye sæson bliver med Christian Eriksen i truppen er uvist, men han har gjort det klart, at han er glad for at være i klubben.

– Jeg er virkelig glad i Manchester United. Jeg har haft to rigtig gode år og nu går jeg i gang med mit tredje, sagde Christian Eriksen forleden til BBC.

– Det er en speciel klub og specielt sted. Min familie er også godt på plads i Manchester, så jeg har ikke travlt.

– Selvfølgelig vil jeg gerne spille så meget som muligt og gør alt det, men det er intet med klubben at gøre. Det er op til en selv og manageren, lød det fra danskeren.

I forbindelse med et Eriksen-exit er der to muligheder for Manchester United.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce