Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Dani Olmo sætter skarp deadline

Af Emil Plovgaard
29.07.2024 Kl. 13:08

Dani Olmo sættes i forbindelse med et skifte væk fra RB Leipzig.

Selvom hans frikøbsklausul, der lød på 448 millioner kroner, for længst er udløbet, hævdes det, at han kan komme af sted for samme pris.

Læs også: Nico Williams træffer markant beslutning

FC Barcelona er iblandt de klubber, der har været kædet kraftigst sammen med den spanske playmaker, men endnu er der intet sket.

FC Barcelona havde håbet at hente både Olmo og Nico Williams, men det ser nu svært ud.

Ifølge den store spanske sportsavis Mundo Deportivo har Dani Olmo nu via sin agent meddelt interesserede klubber, at han ønsker at have en afklaring omkring sin fremtid senest 9. august.

Datoen falder sammen med, at det er her, at Dani Olmo vender tilbage på træningsbanen sammen med RB Leipzig efter en forlænget ferie som følge af EM-guld.

Det forlyder desuden, at han foretrækker et skifte til FC Barcelona, hvor han har en fortid på klubbens ungdomsakademi, mens der fortsat er interesse fra Bayern München.

RB Leipzig ønsker også at få et salg af Olmo på plads så hurtigt som muligt, skriver Mundo Deportivo. Man har udset sig Francisco Conceicao fra FC Porto som den oplagte afløser, men det kræver en overgangssum på 223 millioner kroner.

Desuden er der interesse fra Borussia Dortmund, Bayern München, Juventus, Chelsea og Tottenham.

Læs også: Liverpool lurer på dansker

Den 26-årige Olmo viste sig fornemt frem ved sommerens EM-slutrunde i Tyskland, hvor han endte som Spaniens topscorer og desuden også blev noteret for to oplæg.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce