Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ny melding: Liverpool tæt på at færdiggøre ny signing

Af Emil Plovgaard
31.07.2024 Kl. 09:09

Der er ikke sket det store hos Liverpool denne sommer.

På transferfronten er der slet ikke sket noget.

Læs også: Tak til LinkedIn: Tidl. Liverpool-spiller har fundet ny klub

Ifølge den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano arbejder klubben dog på at hente tre nye signings.

Derudover er klubben også ved at gennemføre en signing, melder selvsamme Romano.

Der er tale om den 16-årige Rio Ngumoha, som tidligere på sommeren forlod Chelseas akademi.

Som bare 15-årig spillede han ni gange for klubbens U18-mandskab, og på trods af, at man gerne ville, lykkedes det ikke The Blues at holde på den unge komet.

På grund af sin unge alder, skulle Ngumoha og Liverpool gennem en undersøgelse bestående af fem skridt. Det er Premier League, der står for denne, og den omfatter interviews med spilleren, familien, de to klubber og et underskrevet dokument på, at der ikke er økonomiske tilskyndelser til skiftet.

– Liverpool er endelig ved at gennemføre Premier Leagues fem-skridts-undersøgelse, så Rio Ngumoha kan skifte til klubben.

– Talentet, der er født i 2008, har allerede sagt ja til skiftet, efter at han forlod Chelsea, som også udmeldt for flere uger siden, skriver Romano på det sociale medie X.

Dermed fortsætter The Reds med den strategi, man har implementeret i løbet af de senere år, hvor man hapser unge talenter andetsteds til klubbens akademi.

Stefan Bajcetic, Kaide Gordon, Bobby Clark, James McConnell, Ben Doak og Trey Nyoni er nogle af de spillere, klubben har hentet til udefra i årenes løb.

Læs også: Fem Liverpool-spillere står til exit

Fælles for de nævnte spillere er, at de alle har fået minutter i benene i forbindelse med klubbens nuværende træningslejr i USA.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce