Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Byttehandel baner vejen: Fri bane til tredje United-signing

Af Emil Plovgaard
01.08.2024 Kl. 08:03

Nu er der angiveligt fri bane til, at Manchester United kan foretage sin tredje signing denne sommer.

Andre meldinger sender nemlig João Neves til Paris Saint-Germain, og det kan bane vejen.

Læs også: Katastrofe for United: Så længe er Højlund og Yoro ude

Således sættes De Røde Djævle i forbindelse med uruguayanske Manuel Ugarte, der kan blive tredje signing efter indkøb af Leny Yoro og Joshua Zirkzee.

Et køb af Neves vil sende Ugarte længere væk fra spilletid, end han i forvejen er, og det kan gøre den franske hovedstadsklub endnu mere villig til at indgå en aftale.

Indtil videre har PSG ikke ønsket at sælge Ugarte for mindre end 522 millioner kroner. Det er blot et år siden, at han skiftede til klubben fra Sporting CP for 452 millioner kroner.

Ifølge den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano koster Neves 522 millioner kroner, hvoraf der garanteres for de første 443 millioner kroner, mens de sidste millioner kan falde i form af bonusser.

Som en del af aftalen vender Renato Sanches desuden retur til Benfica, hvor han spillede på klubbens akademi, inden han i 2016 skiftede til Bayern München.

Romano melder, at Neves rejser til Paris senere på ugen for at gennemgå det obligatoriske lægetjek, inden han kan skrive under på en kontrakt, der gør ham til PSG-spiller.

Som blot 19-årig anses Neves som et af de mest spændende midtbanetalenter i Europa i øjeblikket.

Et køb af Ugarte vil sandsynligvis betyde, at United skal skille sig af med en eller flere spillere først. Indtil videre har klubben sagt farvel til Mason Greenwood, Willy Kambwala, Donny van de Beek og Alvaro Fernandez.

Læs også: United-træner snupper landsholdstjans

Christian Eriksen, Casemiro og Scott McTominay er angiveligt også på affyringsrampen. Sidstnævnte har sagt ja til et skifte.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce