Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Yderligere forhandlinger: Tottenham jagter Premier League-profil

Af Emil Plovgaard
01.08.2024 Kl. 08:13

Det ventes, at Tottenham får travlt i den afsluttende fase af transfervinduet.

The Lilywhites har indtil videre præsenteret én signing til klubbens førstehold.

Læs også: City-spiller afviser Tottenham

Med en femteplads i hukommelsen fra den seneste sæson, ønsker klubben at forstærke det offensive område af banen, inden den kommende sæson begynder.

Både på og udenfor banen er Tottenham rivaler med Arsenal, og ifølge mediet Football Transfers har Ange Postecoglous mandskab nu overhalet titelaspiranterne inden om.

Det drejer sig om Wolves-stjernen Pedro Neto, der har gjort sig godt bemærket i Premier League i løbet af de seneste år.

Ifølge førnævnte medie har Tottenham afholdt yderligere forhandlinger angående de personlige betingelser onsdag, efter at man tidligere har været involveret i forhandlinger med den portugisiske landsholdsspiller.

Også Arsenal jagter en venstrebenet offensivspiller, der kan dække ind for Bukayo Saka, lyder det.

Tidligere har det lydt, at Wolves kræver 532 millioner kroner, som også på rygtebasis er blevet kædet sammen med et skifte til Liverpool.

Netos kontrakt med Wolves udløber først i 2027, så klubben har helt klart tiden på sin side. Ikke desto mindre er klubben fra Molineux tilsyneladende klar til at sælge portugiseren denne sommer.

Læs også: Han er favorit til første fyring – Erik ten Hag nummer to

Tottenham er i øjeblikket på turné i Japan og Sydkorea forud for den kommende sæson. En turné, der er en kommerciel succes, og som indbringer Premier League-klubberne mange penge.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce