Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Skifte på plads: Stjerne afviser lukrativ Chelsea-kontrakt

Af Emil Plovgaard
01.08.2024 Kl. 08:18

Conor Gallagher har angiveligt afvist et kontraktudspil fra Chelsea.

Sådan lyder meldingen fra normalt troværdige The Athletic.

Læs også: Chelseas enorme investeringer på målmandsposten

Tilbuddet, der gik på en treårig forlængelse, er blevet forelagt Gallagher for anden gang, men endnu en gang er svaret det samme.

Midtbanespillerens fremtid har været anledning til diskussion i en række måneder efterhånden, idet han nu er gået ind i det sidste år af sin kontrakt med Chelsea.

Onsdag aften kom det frem, at Chelsea og Atlético Madrid havde indgået en aftale om Gallagher til en værdi af små 300 millioner kroner.

Nu venter La Liga-mandskabet blot på, at 24-årige Gallagher skal træffe en beslutning.

Ifølge The Athletic var kontraktudspillet fra Chelsea lig med en markant lønforhøjelse til Gallagher, der ville gøre ham til en af de bedst betalte midtbanespillere i klubben.

Analysefirmaet Capology mener at vide, at Enzo Fernández er den bedst betalte midtbanespiller i Chelsea med en ugentlig gage på 1,6 millioner kroner.

Den engelske journalist Ben Jacobs beretter i øvrigt, at Aston Villa fik et rekord-bud accepteret på Gallagher i juni, men at englænderen besluttede sig for at blive hos The Blues.

Derudover foretrækker Enzo Marescas mandskab efter sigende at sælge til udenlandske klubber.

Gallagher er i øjeblikket på ferie efter sine udfoldelser for England ved sommerens EM-slutrunde i Tyskland. Det samme er Cole Palmer og Marc Cucurella, der derfor heller ikke tilslutter sig truppen på træningslejren i USA.

Gallagher har været i Chelsea, siden han var otte år gammel, og han har nu etableret sig på klubbens førstehold, efter at han blot er steget i graderne.

Gallagher var en nøglespiller på Mauricio Pochettinos mandskab i den forgangne sæson, hvor han var anfører i store dele af sæsonen som følge af Reece James og Ben Chilwells fravær.

Læs også: Here We Go: Dovbyk skifter i 272 millioner-handel

Der er også en mulighed for, at Gallagher skifter på en fri transfer i sommeren 2025, men det ønsker Chelsea at forhindre, efter at man så det samme ske med Antonio Rüdiger og danske Andreas Christensen.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce