Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Efter Højlund-skade: Nu vil United hente Premier League-stjerne

Af Emil Plovgaard
01.08.2024 Kl. 09:29

Rasmus Højlund er ude i en længere periode.

Generelt set har Manchester United også denne sommer stort bøvl med skader, for yderligere to af klubbens spillere blev natten til torsdag skadet.

Læs også: United-legende ville bytte Højlund ud med Núñez

Også nyindkøbet Leny Yoro, der blev hentet for 522 millioner kroner, er blevet skadet. Han ventes ude i de næste tre måneder.

Dermed ser det ud til, at De Røde Djævle fortsat, hvor de slap i den forgangne sæson med et hav af skader, der melder sig på de mest ubehagelige tidspunkter.

Det er derfor nødvendigt at være godt dækket ind, allerede inden sæsonen tager sin begyndelse.

Og da transfervinduet fortsat er åbent, er dette en kærkommen mulighed til at gardere sig mod en lang stribe af uheld, der synes at forfølge De Røde Djævle.

Ifølge avisen The Telegraph betyder skaden til Højlund, at klubben fra Old Trafford nu optrapper sin interesse i Ivan Toney fra Brentford.

28-årige Toney er gået ind i det sidste år af sin kontrakt hos The Bees, og han er angiveligt opsat på et skifte, efter at han tidligere er blevet sat i forbindelse med United, Tottenham og Arsenal.

Holder Erik ten Hags mandskab imidlertid fast i sin nuværende offensiv, vil den bestå af nytilkomne Joshua Zirkzee, mens Marcus Rashford i givet fald også vil gå ind og dække centralt.

Den engelske landsholdsspiller var dog en af de to spillere, der måtte udgå i nattens 3-2-sejr over Real Betis i San Diego.

Læs også: Byttehandel baner vejen: Fri bane til tredje United-signing

Der er dermed nok at tænke over for Ten Hag med to uger til sæsonstart.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce