Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Afviser nyt bud på Dani Olmo

Af Emil Plovgaard
01.08.2024 Kl. 12:08

Der har været sagt og skrevet meget om Dani Olmo denne sommer.

Hans frikøbsklausul hos RB Leipzig udløb for nogen dage siden.

Læs også: Første Slot-signing: Vil hente landsmand til Liverpool

Potentielle bejlere til spanierens underskrift kan dog hente spanieren for omkring samme sum som frikøbsklausulen, der lød på små 450 millioner kroner.

FC Barcelona afgav for omkring en uge siden et ‘latterligt’ bud på den spanske playmaker, men den catalanske storklub er nu vendt tilbage med et nyt, forbedret bud.

I garanteret sum blev tilbudt omkring 373 millioner kroner, mens op til 112 millioner kroner kunne falde i form af bonusser.

Men også dette bud er blevet afvist af RB Leipzig. Det skriver den catalanske sportsavis Sport.

Beløbet udgør ikke nødvendigvis et problem for Bundesliga-klubben, der dog helst ser, at klubben garanteres 410 millioner kroner for Dani Olmo.

Leipzig ønsker, at overgangssummen skal betales inden for det kommende år, mens FC Barcelona omvendt ønsker at sprede betalingerne ud over tid, såkaldt amortisering.

I forvejen er Dani Olmo og FC Barcelona enige om de personlige betingelser i en aftale.

Spørgsmålet er, om FC Barcelona ønsker at lægge penge til side for Nico Williams, eller om det slet og ret er et økonomisk anliggende, der for nuværende spænder ben for en signing af Dani Olmo.

Tidligere er Manchester City blevet sat i forbindelse med Olmo, men linket er blevet noget dødt i nyere tid.

Læs også: Premier League-klub har Lukaku-aftale på plads

Det er endnu uvist, om FC Barcelona vender tilbage med et bud på den 26-årige spanier, der gennem hele sin barn- og ungdom var tilknyttet klubbens berømte akademi, La Masia.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce