Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kendt journalist ikke i tvivl: Han spiller for United i næste sæson

Af Emil Plovgaard
02.08.2024 Kl. 09:06

Tingene kan hurtigt ændre sig, og det oplever man også hos Manchester United.

For nogle uger siden var der nok ikke nogen, der havde forestillet sig, at Jadon Sancho havde en fremtid på et mandskab ledet af Erik ten Hag.

Læs også: ‘Alt er på plads’: United nærmer sig tredje signing

Men parterne har begravet stridsøksen, og den engelske kantspiller har konstant været i aktion i løbet af sommerens testkampe.

Sancho, der faldt i unåde hos Ten Hag i den forgangne sæson og efterfølgende blev udlejet til Borussia Dortmund, er nu tilbage i United-trøjen.

Der er en forventning om, at han kommer til at spille en rolle for klubben i den kommende sæson på trods af interesse fra Paris Saint-Germain og Juventus.

Sancho leverede en stribe flotte præstationer for Ruhr-klubben, hvor han blandt andet spillede et brag af en kamp mod PSG i Champions League-semifinalen.

PSG har udset Sancho som en mulig afløser for Kylian Mbappé, mens Juventus vil have Sancho til at erstatte Federico Chiesa.

Men BBC-journalist Nizaar Kinsella tror ikke på, at Sancho smutter fra Old Trafford denne sommer.

– Jeg tror, at han i sidste ende vil blive, også selvom United kan acceptere et bud, der anses som værende retfærdigt af interesserede klubber.

– Juventus er ikke klar til at beløbe det beløb og ønsker i stedet en lejeaftale med option i modsætning til De Røde Djævle, der ønsker at sælge ham permanent.

Læs også: Afviser Manchester United: Ivan Toney vil til denne klub

– PSG kunne være den rette destination, men jeg føler mig overbevist om, at han bliver i Manchester, siger Kinzella i et interview med Tutto Juve.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce