Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

En stor skadesplage: Manchester United lurer på Chelsea-stjerne

Af Emil Plovgaard
02.08.2024 Kl. 10:11

Manchester United er endnu en gang blevet ramt af skader, der, nærmest som en pandemi, har meldt sit indtog i klubbens førsteholdstrup.

Rasmus Højlund, Leny Yoro, Marcus Rashford og Antony er blandt de spillere, der har oplevet problemer under klubbens tur til USA.

Læs også: Kendt journalist ikke i tvivl: Han spiller for United i næste sæson

Frem mod den kommende sæson ønsker Erik ten Hag at forstærke sit mandskab, efter at det blev til en historisk ringe ottendeplads i Premier League i den forgangne sæson.

En back og en ny midtbanespiller skulle angiveligt være på toppen af ønskelisten.

Manchester United havde også i seneste sæson store kvaler med skader i defensiven, og det tvang Ten Hag til at spille uden en naturlig venstre back i den sidste tredjedel af sæsonen.

Luke Shaw er vendt tilbage i form efter EM-slutrunden, og det er utvivlsomt glædeligt nyt for Manchester United, men englænderen er notorisk kendt for at pådrage sig skader.

Bedre ser det heller ikke ud for Tyrell Malacia, der var tiltænkt at skulle yde konkurrence til Shaw. Hollænderen var ude hele sidste sæson uden nogen egentlig forklaring. Han var derudover heller ikke med på klubbens tur til USA.

Ifølge talkSPORT ønsker Ten Hag ikke at tage nogle chancer, og han har derfor kig på Chelseas Ben Chilwell.

Chilwell skiftede til Chelsea fra Leicester for 439 millioner kroner, men klubbens nye manager, Enzo Maresca, vurderer, at englænderen kommer i overskud i den kommende sæson.

Den 27-årige back vurderes af Transfermarkt til 220 millioner kroner, og derfor burde de to klubber kunne lande en rimelig aftale.

Læs også: ‘Alt er på plads’: United nærmer sig tredje signing

Chilwell har dog også selv store problemer med skader. I den forgangne sæson missede han 35 kampe, og det førte i sidste ende til, at han blev fravalgt til den engelske EM-trup.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce