Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Han skal afløse Erik ten Hag

Af Emil Plovgaard
02.08.2024 Kl. 12:09

I store dele af den forgangne sæson var Erik ten Hag fyringstruet.

Det endte med en historisk ringe placering i Premier League, hvor Manchester United sluttede som nummer otte, mens man dog samtidig vandt FA Cuppen efter en overraskende sejr over lokalrivalerne fra Manchester City i finalen på Wembley.

Læs også: Manchester United byder på duo

Efter en grundig evaluering af sæsonen, nåede Sir Jim Ratcliffe og INEOS frem til at stole på Erik ten Hags kunnen og kvaliteter som manager. Derfor udstyrede man også hollænderen med en forlængelse, så hans kontrakt nu først udløber i 2026.

Ifølge United-legenden Dwight Yorke er der imidlertid ingen tvivl om, hvem der er udpeget som afløser, såfremt Ten Hag modtager en fyreseddel.

– Det er åbenlyst for enhver, hvad Manchester United vil gøre, hvis de fyrer Erik ten Hag, og det er at ansætte Ruud van Nistelrooy.

– Det er i virkeligheden ikke nogen ideel situation, hvis man er manager.

– Jeg kender Ruud personligt, og han er en fantastisk fyr og har sine egne ambitioner, som naturligvis også tager udgangspunkt i hans fortid.

– Jeg kan kun tale på mine egne vegne, men jeg kan virkelig ikke lide, når man går ind i et job, hvor man ved, at hvis tingene ikke fungerer for din chef, så er det dig, der skal træde til i positionen, lyder det fra Yorke ifølge Goal.

Ruud van Nistelrooy blev hentet ind som assistenttræner for Manchester United denne sommer, mens også landsmanden René Hake er ny assistent.

Læs også: Nico Williams skifter til denne klub i 2025

Manchester United skal i aktion i Community Shield næste weekend, inden Premier League-sæsonen skydes i gang med et opgør mod Fulham den 16. august.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce