Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Thomas Frank med nyt om dansker

Af Emil Plovgaard
03.08.2024 Kl. 19:29

Thomas Frank råder over en del danskere i sin Brentford-trup.

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, Christian Nørgaard, Mathias Jensen, Mikkel Damsgaard og Mads Roerslev er alle på kontrakt hos The Bees.

Læs også: Dansker på plads i Manchester United

Sidstnævnte døjer dog med en skade, og derfor missede han lørdagens træningskamp mod Watford på Vicarage Road.

Efter kampen har Frank fortalt om Ethan Pinnock, Vitaly Janelt og Mads Roerslevs situationer.

– Det er små, små skader til alle tre. Det er en kombination af at sætte folk under pres, men også sikre, at vi har en fuld trup til rådighed til sæsonens første kamp.

– Jeg føler mig meget sikker på, at alle tre vil spille mod Wolfsburg i næste uge, og at alle tre er kampdygtige i sæsonens første kamp.

– Hvis det var en VM-finale, ville alle tre have spillet i dag.

Hvad angår Rico Henry og Aaron Hickey, der begge har været ude med skader i længere tid, fortalte Frank følgende.

– Begge udvikler sig rigtig godt, men det kan blive lige snert nok, hvis de skal være klar til sæsonens første kamp, lyder det fra Thomas Frank ifølge klubbens hjemmeside.

Brentford sluttede på en 16.-plads i den forgangne Premier League-sæson. En placering, den danske cheftræner efter sæsonen reflekterede over.

– Vi har været uheldige, generelt set. Vi har haft nogle af de længste og fleste skader, og vi har også haft et af de mindste budgetter.

Læs også: Arsenal-transfer kollapser

– Vi har haft så mange kontaktskader. Vi har været gennem 11 operationer, hvor vi normalt ville have haft to til tre. Det er helt sindssygt, fortalte Frank ved sæsonens afslutning til klubbens hjemmeside.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce