Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Højlund sender stærkt signal til United-fansene

Af Emil Plovgaard
05.08.2024 Kl. 17:43

Rasmus Højlund kom en smule sløvt fra land i den forgangne Premier League-sæson.

Vi skulle helt hen til Boxing Day, 2. juledag, for at se hans første Premier League-mål, der faldt i kampen mod Aston Villa.

Læs også: De Ligt har sagt ja til United: Her er hans løn

Sidenhen artede sæsonen sig fint for danskeren, som dog løb ind i en skade midt på vinteren.

Ikke desto mindre blev han klubbens topscorer med 16 mål på tværs af samtlige turneringer.

Men nu er danskeren løbet ind i en ny skade, og det ventes ikke, at han er tilbage før september, skriver lokalavisen Manchester Evening News.

Imidlertid har han sendt en besked til sin loyale følgerskare på det sociale medie Instagram, hvor han har mere end 2,4 millioner følgere.

Danskeren har delt et billede af sig selv i et kryokammer, hvor man kan frosset musklerne ned og derved undgå betændelse.

Temperaturerne i et sådant kammer bevæger sig under frysepunktet, men det er ikke nogen sag for Højlund, bedyrer han selv med en kæk kommentar.

– I skal ikke bekymre jer. I Skandinavien kalder vi dette sommer, skriver Højlund på sin Instagram-profil.

Dermed sender danskeren et stærkt signal om, at han er klar til at gøre, hvad der skal til, for at komme tilbage til hægterne så hurtigt som muligt.

Der venter ellers et opgør i Community Shield mod Manchester City på lørdag, inden Premier League-sæsonen begynder mod Fulham begynder fredag 17. august.

Læs også: Efter skrækskade: Nu overvejer de Martial

Højlund blev udtaget til EM-truppen, men her formåede han ikke at gøre sin indflydelse gældende for Danmark, hvor det endte uden mål eller oplæg i de fire kampe, Kasper Hjulmands tropper skulle spille.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce