Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester United lykønsker OL-stjerne

Af Emil Plovgaard
05.08.2024 Kl. 22:31

Mandag aften har Keely Hodgkinson vundet guld i kvindernes 800 meter løb ved OL-slutrunden. Og det er ikke uden betydning for Manchester United.

De Røde Djævle har gennem hele dagen sendt positive tanker i retning af briten, der altså mandag sørgede for at gøre sin nation stolt.

Læs også: Alexis Sánchez tæt på chokskifte

Og dermed også Manchester United, der på det sociale medie X har lykønsket Hodgkinson for sin flotte bedrift.

– Dronning af løb.

– Tillykke fra din United-familie, @KeelyHodgkinson, skriver Manchester United på sin X-konto.

Der er en særlig forbindelse mellem Hodgkinson og Manchester United, da hun er født i Atherton i Manchester-området, og hun har fra barnsben af været stor tilhænger af De Røde Djævle.

I den seneste udgave af Inside United, der udkommer denne mandag, blev Hodgkinson interviewet om sin store lidenskab for klubben fra Old Trafford.

– Jeg ville elske at kunne vise en medalje frem på Old Trafford. Hvis I vil have mig. 100 procent. Det ville være fantastisk.

– Jeg tror, det ville være et af de øjeblikke, for det har været en del af min opvækst, og det er naturligvis en af de største klubber i hele verden.

– Jeg bor ovre på den anden side af vejen, så jeg kan se stadion lige så snart jeg vågner, lød det fra Hodgkinson til klubmagasinet ifølge klubbens hjemmeside.

Læs også: Ny United-signing har været under kniven – ude i tre måneder

Hodgkinsons mor, Rachel, har desuden været sæsonkortholder i klubben siden slutningen af 1980’erne.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce