Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

‘Spørgsmål om tid’: Arsenal lander tredje signing

Af Emil Plovgaard
06.08.2024 Kl. 18:18

Et spørgsmål om tid, før Arsenal lander sommerens tredje signing.

Sådan lyder seneste melding fra spanske El Diario Vasco, der mener at vide, at Mikel Merinos skifte fra Real Sociedad til Arsenal er en formsag.

Læs også: Here We Go: Dani Olmo i stor transfer

Arsenal har dog endnu ikke kontaktet La Real, og mandag vendte han derfor også tilbage i træning.

Merino har dog et tilbud på bordet fra Arsenal, efter at klubben fra det nordlige London for flere uger siden tog kontakt til EM-stjernens agent.

Udadtil har Real Sociedad vist villighed i forhold til at indgå en aftale, men Arsenal har endnu ikke afgivet et formelt bud eller været i kontakt med det spanske mandskab.

Arsenal er via kontakt med agenterne bevidste om de videre detaljer i en eventuel aftale, og at Merino sandsynligvis kan hentes 223 millioner kroner, da han har et år tilbage af kontrakten med sin nuværende arbejdsgiver.

Hans frikøbsklausul lyder på omtrent det dobbelte, og den er London-klubben efter sigende ikke klar til at indløse.

Den generelle konsensus menes dog at være, at det blot er et spørgsmål om tid, før han slutter sig til Arsenal, da han selv er fast besluttet på at få et skifte til at ske, ligesom The Gunners også viser interesse.

Desuden har han ignoreret et tilbud om forlængelse med klubben, og det kan antyde, at hans fremtid ligger andetsteds end i Baskerlandet.

Læs også: Her er bookmakernes favorit til topscorertitlen

Mikel Artetas mandskab har i forvejen hentet Riccardo Calafiori og David Raya denne sommer.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce