Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Jadon Sancho rykker tættere på United-exit

Af Emil Plovgaard
06.08.2024 Kl. 20:51

Jadon Sancho rykker tættere på at forlade Manchester United denne sommer.

Sådan lyder den seneste melding tirsdag.

Læs også: 434 millioner: Premier League-gigant klar med bud på Ivan Toney

Det er Sky Sports, der kan rapportere, at der har været forhandlinger mellem Manchester United og Paris Saint-Germain med henblik på at sende Jadon Sancho en tur til den franske hovedstad.

Det hævdes, at Sancho er åben over for et skifte, mens De Røde Djævle fortsat viser interesse for uruguayanske Manuel Ugarte, der er på kontrakt hos PSG. Man er dog ikke villig til at imødekomme den ønskede pris på 51 millioner pund, svarende til 442 millioner kroner.

Det lader til, at Jadon Sancho nærmer sig et skifte til PSG, skriver mediet.

Det til trods for, at han for nylig blev forsonet med klubbens nuværende manager, Erik ten Hag, efter et offentligt skænderi i september sidste år.

Den engelske offensivspiller imponerede for Borussia Dortmund i anden halvdel af den forgangne sæson, og indledende forhandlinger har været holdt mellem de to klubber fra England og Frankrig.

Det ventes ikke, at de personlige betingelser bliver noget problem. Tidligere har der også været interesse fra Borussia Dortmund og Juventus.

Manchester United er på markedet efter en ny midtbanespiller, men klubben er nødt til at sælge, før den kan købe. Skotske Scott McTominay tiltrækker sig interesse fra Fulham og Galatasaray.

En anden spiller, der også kan forlade klubben fra Old Trafford denne sommer, er højrebacken Aaron Wan-Bissaka, som West Ham jagter.

Skulle det ske, at Wan-Bissaka forlader Manchester United, vil klubben være i stand til at hente Noussair Mazraoui i Bayern München.

Læs også: Antony i chokskifte?

Sancho blev hentet til De Røde Djævle fra Borussia Dortmund for 73 millioner pund, svarende til 633 millioner kroner, for tre år siden.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce