Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Erik ten Hag bliver fyret inden jul

Af Emil Plovgaard
08.08.2024 Kl. 20:48

Når julehøjtiden for alvor sætter ind i de danske stuer, vil Erik ten Hag være fortid som manager for Manchester United.

Sådan lyder meldingen fra talkSPORT-vært Simon Jordan.

Læs også: Christian Eriksen har fremtiden på plads

Hollænderen var under et stort pres i den forgangne sæson, hvor klubben sluttede som nummer otte i Premier League, men dog formåede at vinde FA Cuppen.

Og man besluttede sig for at køre videre med Erik ten Hag ved roret til trods for samtaler med Thomas Tuchel.

Manchester Uniteds nye medejere, Sir Jim Ratcliffe og INEOS-gruppen, stoler på hollænderens kunnen. Lige indtil de ikke gør det længere, mener Jordan.

Det er dog ikke Erik ten Hag, der er favorit til at modtage den første fyreseddel i den kommende Premier League-sæson.

– De kommer til at ændre landskabet og sætte noget støtte ind, og Ratcliffe har sagt, at man ikke kan dømme træneren, hvis rammerne ikke er perfekte.

– Tja, man kan klandre træneren for nogle af de ting, der kommer ud af hans mund og nogle af de latterlige ting, man er nødt til at lytte til.

– Og jeg forstå, at man spiller et vist spil med medierne, og at man skal sige bestemte ting. 

– Men jeg tror ikke, han har evnerne. Danny Murphy sad her sidste rå og sagde, at Manchester United på ingen måde ville kunne holde til en midtbane med Bruno Fernandes og Christian Eriksen, fordi modstanderne går lige igennem dem som smør på varmt brød.

– Manchester United var nemme at spille mod i den forgangne sæson. Jeg tror ikke, Erik ten Hag har evnerne.

– Det er et svært job. Han er kapabel på et vist niveau, og jeg tror, Manchester United er et svært bæst at tæmme. Men det ændrer ikke på de parametre, om hvad man skal gøre, siger Jordan ifølge Daily Mirror.

I den forgangne sæson var der problemer uden for banen med en række spillere, herunder Jadon Sancho, Antony og Mason Greenwood, ligesom klubben var ramt af en massiv skadeskrise.

Læs også: Ny melding om Zubimendi og Liverpool

Frem mod den kommende sæson må man undvære Leny Yoro og Rasmus Højlund, mens United-duo kan misse lørdagens Community Shield-opgør mod Manchester City.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce