Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Scholes anbefaler to signings til Liverpool

Af Emil Plovgaard
09.08.2024 Kl. 08:44

Liverpool har endnu sin første signing under Arne Slots ledelse til gode.

Men noget tyder på, at det inden længe ændrer sig, da klubben skulle være tæt på et køb af Real Sociedads Martin Zubimendi.

Læs også: Øverste prioritet: Liverpool i nye forhandlinger

The Reds er vendt tilbage til Merseyside efter en succesfuld tur til USA, hvor mange spillere fik minutter i benene.

Den tidligere Manchester United-stjerne Paul Scholes mener, at Arne Slot og kompagni fortsat bør ruste op på to områder af banen.

– Jeg tror, Liverpool vil klare det fint. Jeg tror ikke, Liverpool er så langt fra.

– Nuvel, manageren er en smule anderledes end Jürgen Klopp, men de var med i titelræset i et stykke tid i den forgangne sæson, og så faldt de bare fra hinanden i de sidste få kampe.

– Jeg vil sige, at en defensiv midtbanespiller vil gøre det til et rigtig godt mandskab og muligvis også en ny midtstopper, siger Scholes i podcasten The Overlap.

Liverpool mistede tidligere på sommeren Thiago Alcantara, mens ikke alle følte sig helt overbeviste om japanske Wataru Endos evner som midtbanemotor på et tophold i Premier League.

Derfor må det anses som værende en vigtig og nødvendig signing, at Zubimendi nu kommer i hus.

Ifølge Scholes mangler The Reds dog også at hente en midtstopper, hvor blandt andre danske Joachim Andersen er blevet rygtet til klubben.

Læs også: Mohamed Salah kan blive solgt for 871 millioner

Marc Guehi, Murillo, Piero Hincapie, Odilon Kossonou, Goncalo Inacio og David Hancko er blot nogle af de andre spillere, klubben kædes sammen med på positionen.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce