Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: United føler sig sikre på to store signings

Af Emil Plovgaard
09.08.2024 Kl. 11:37

Manchester United er ikke færdige med at handle denne sommer.

Sådan lyder meldingen fra mediet Football Insider.

Læs også: Scholes anbefaler to signings til Liverpool

På trods af køb af Leny Yoro og Joshua Zirkzee, ønsker Erik ten Hag at forstærke sit mandskab yderligere.

Og hos De Røde Djævle er der en tro på, at man kan hente Bayern München-duoen Matthijs de Ligt og Noussair Mazraoui inden 31. august, hvor denne sommers vindue lukker for denne gang.

Manchester United ønsker at skille sig af med Aaron Wan-Bissaka, så man kan byde velkommen til Mazraoui.

Desuden arbejder Bayern München også på en erstatning for De Ligt, inden man skiller sig af med hollænderen, da det ville være en væsentlig forringelse af truppen, lyder det videre.

Der er stadig noget at arbejde at gøre i forbindelse med begge handler, men United føler sig sikre på, at man kan nå i mål inden for de næste tre uger.

Ten Hags mandskab sluttede på en historisk dårlig ottendeplads i den forgangne sæson, hvor man dog alligevel kvalificerede sig til europæisk fodbold qua triumfen i FA Cuppen.

Bayern München formåede ikke at hente et trofæ i den seneste sæson, og man ønsker ikke at forringe truppen forud for en kampagne, hvor man har tænkt sig at tage revanche.

LÆS OGSÅ: Har ringet til klub og spiller: United vil kapre transfer

En ny midtstopper og en ny højre back er højest på ønskelisten hos Manchester United, idet der skal rettes op på en defensiv, som i den forgangne Premier League-sæson indkasserede 58 mål.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce