Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ikke kun Solanke: Tottenham jagter disse tre signings

Af Emil Plovgaard
09.08.2024 Kl. 11:53

Tidligere fredag kom det frem, at Tottenham nærmest allerede har sikret sig Dominic Solanke fra Bournemouth.

Men det er ikke det eneste, klubben fra det nordlige London ønsker at foretage sig i den resterende del af transfervinduet.

Læs også: United føler sig sikre på to store signings

Ifølge The Times jagter Ange Postecoglou og kompagni nemlig også Pedro Neto og Eberechi Eze fra henholdsvis Wolves og Crystal Palace, mens den australske manager også ønsker at hente en venstre back, der skal give konkurrence og bredde til Destiny Udogie.

Tottenham-journalisten Michael Bridge fra Sky Sports forventer også, at der kommer til at være aktivitet hos Spurs i de sidste tre uger af transfervinduet.

– Det har været stille indtil videre, og jeg kan godt forstå de Spurs-fans, der siger, at der skal fart på, men det samme tror jeg, de siger i de andre 18-19 klubber. Der bliver travlt over de næste uger. Jeg tror, Spurs kommer til at lande flere signings.

– Det vil blive nogle spændende uger, og der er interesse for Pedro Neto fra Wolves. Jeg forventer to-tre nye signings hos Spurs, siger Bridge til Sky Sports’ Transfer Show.

Tottenham har i forvejen hentet Archie Gray, Lucas Bergvall og Min-hyeok Yang til klubben i løbet af sommerens transfervindue.

Solanke har allerede forhandlet de personlige vilkår på plads med Tottenham, og den 26-årige englænder er opsat på et skifte til klubben fra det nordlige London.

Han har kontrakt med Bournemouth frem til sommeren 2029, men hans kontrakt indeholder en frikøbsklausul på 567 millioner kroner, som kan aktiveres af visse klubber.

Tottenham har ikke hentet en erfaren angriber til førsteholdet, siden Harry Kane forlod klubben til fordel for Bayern München i sommeren 2023.

Solanke begyndte sin karriere hos Chelsea, inden han i 2017 skiftede til Liverpool på en fri transfer.

Læs også: ‘Astronomisk bud’: Liverpool har forhørt sig om Premier League-stjerne

Han skiftede i 2019 til Bournemouth for omkring 160 millioner kroner – ifølge Transfermarkt – og klubben fra Merseyside kan se frem til en videresalgsklausul på 20 procent.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce