Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Sæsonens første trofæ: Her er præmiepengene i Community Shield

Af Emil Plovgaard
10.08.2024 Kl. 11:08

Sæsonens første betydningsfulde kamp venter lige rundt om hjørnet. Senere lørdag – nærmere bestemt klokken 16 – fløjtes Community Shield-opgøret, der i år består af holdene Manchester United og Manchester City, i gang.

Manchester United er havnet her på baggrund af en overraskende triumf mod netop Manchester City i FA Cuppen, mens Pep Guardiolas mandskab har kvalificeret sig via guld i Premier League.

Læs også: Manchester United tæt på salg og ny signing

Der er en god mulighed for, at Manchester United også kan vinde dette opgør, når man kaster et vue over Manchester Citys seneste kampe i turneringen.

Manchester City har været at finde som den ene part i de seneste fire Community Shield-opgør, men seneste sejr i turneringen går tilbage til 2019.

Sidste år var det Arsenal, der snuppede trofæet efter en straffesparkskonkurrence. Den ordinære spilletid sluttede ret så dramatisk, da Leandro Trossard udlignede i det 11. minut af tillægstiden. Inden da havde Cole Palmer, der nu repræsenterer Chelsea, bragt Manchester City foran.

Det første Community Shield-opgør fandt i øvrigt sted tilbage i 1908/09-sæsonen, hvor det erstattede Sheriff of London Charity Shield.

Ifølge Manchester Evening News er præmiepengene ret beskedne, da sejrherren snupper 11 millioner kroner. Det er lige præcist ikke nok til at dække Casemiros månedsløn.

Læs også: Liverpool vil kapre stor United-transfer

Kampen, der sendes på dansk TV, går som nævnt i gang klokken 16 med 15 minutters optakt.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce