Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Andy Robertson i chokskifte?

Af Emil Plovgaard
10.08.2024 Kl. 12:14

Andy Robertson har været det foretrukne valg på venstre back hos Liverpool de seneste syv år.

Det seneste år har han dog døjet med skader, og han gik glip af en overvejende del af den seneste sæson som følge af en skulderskade.

Læs også: Ny melding: Liverpool sætter deadline i Zubimendi-saga

Skadesproblemer har holdt ham ude af forberedelserne frem mod den kommende sæson, og der har været forlydender om, at Liverpool skulle være på udkig efter en efterfølger inden for den nærmeste fremtid.

Argentinske Julio Soler, der imponerede for sit hjemland ved OL i Frankrig, er blevet udpeget som en mulig afløser.

Det ventes ikke, at Andy Robertson forlader Arne Slots mandskab denne sommer, men det forhindrer angiveligt ikke Galatasaray i at gøre et friskt forsøg.

Ifølge det tyrkiske medie Aspor har Galatasaray således tilføjet Robertson til sin transfer-ønskeliste denne sommer, men det vides ikke, om der er fundet forhandlinger sted endnu.

Robertson er ikke den eneste venstre back, som Galatasaray har under overvejelse. For nylig har det lydt, at Lucas Digne fra Aston Villa ligeledes er på blokken.

Robertson er givetvis på blokken hos en række klubber, men det er nok usandsynligt, at en klub som Galatasaray skulle have held med at fuldføre sin mission, så længe The Reds ikke har en egentlig afløser på plads.

Robertson, der fylder 31 år næste sommer, har kontraktudløb om to år, og derfor venter der nok en snarlig beslutning vedrørende skottens fremtid.

Læs også: Liverpool kan lande to signings efter Zubimendi

Desuden er det også uvist, hvad der skal ske med den anden venstre back i klubben, Kostas Tsimikas, og det er nok mere sandsynligt, at grækeren forlader The Reds, end Robertson gør.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce