Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

City-stjerne skadet kort før Community Shield

Af Emil Plovgaard
10.08.2024 Kl. 15:30

Jack Grealish skulle egentlig have deltaget i lørdagens Community Shield.

Men det kommer den engelske landsholdsspiller.

Læs også: Sæsonens første trofæ skal tildeles

Han er nemlig ikke længere kampdygtig, skriver lokalavisen Manchester Evening News.

Grealish har trænet med hos Manchester City hele sommeren, efter at han blev vraget til Englands EM-trup til slutrunden i Tyskland tidligere på sommeren.

Offensivspilleren ankom dog ikke sammen med Pep Guardiola og den øvrige trup, og det skyldes, at han er løbet ind i en skade.

Det vides endnu ikke, om det er noget alvorligt, men kilder fra Manchester City-lejren fortæller, at den 28-årige Grealish ikke er fuldt til rådighed.

Guardiola ventes at komme med en opdatering senere.

Grealish havde problemer med at leve op til sit bedste niveau i den forgangne sæson, men forud for den kommende sæson, er han blevet overøst med ros af den spanske succesmanager.

– Det, jeg har set indtil videre, har jeg elsket. Jeg er ligeglad med, hvordan han præsterer. Det handler om hvert træningspas, hans commitment og hans forsøg. Mod Barcelona havde han fem eller seks skud. Han var aggressiv på bolden. 

– Jeg ved, at han snart skal være far, og det er vi så glade for. Alt, jeg spørger efter ved spillerne er dét – kan du lide at spille fodbold, ja, så spiller du.

– Forhåbentlig kan han holde det ved lige frem til afslutningen på sæsonen, og så vil han ligesom de andre kæmpe om en plads i startopstillingen. Alt afhænger af ham.

Læs også: Wan-Bissaka forlader United

Community Shield sparkes i gang lørdag klokken 16.00. Kampen vises på TV3+.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce