Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Sancho vil væk: Storklub klar med kongeløn

Af Morten Bruun Jørgensen
14.08.2024 Kl. 10:24

Jadon Sancho er tilbage i Manchester United, men det kan sagtens være, at det kun er for en kort bemærkning.

For ifølge det franske medie RMC Sport vil den engelske kantspiller gerne til Paris Saint-Germain, og det er der nok en særlig grund til.

Penge.

Den franske storklub er nemlig klar til at give Sancho en heftig løn for at skifte klub denne sommer.

127 millioner kroner om året er PSG klar til at tilbyde Sancho, lyder det fra den franske journalist, Santi Aouna. Det svarer til en ugeløn på lige over 2,4 millioner kroner.

Det er væsentligt mere, end han tjener for nuværende i Manchester United. Her lyder årslønnen på omkring 88 millioner kroner, og det svarer til 1,7 millioner kroner om ugen.

Nej, nej, nej: United-stjerne skadet igen

For at et skifte kan facilitere skal Manchester United og PSG dog blive enige om en pris, og det er ikke så let.

Manchester United kræver nemlig mindst 448 millioner kroner for den engelske midtbanespiller, som har to år tilbage af sin kontrakt.

I sidste sæson tilbragte Sancho anden halvdel af sæsonen hos Dortmund, hvor han under sit lejeophold imponerede for den tyske storklub.

Han var røget i unåde hos Erik ten Hag, men de to har sidenhen talt om ud om tingene. I weekenden spillede Sancho også i Community Shield-opgøret mod Manchester City. Her endte han dog med at blive skurk, da han misbrugte sit spark i straffesparkskonkurrencen.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce