Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Sancho-exit nærmer sig: Rashford-skifte drøftes også

Af Emil Plovgaard
14.08.2024 Kl. 15:06

Jadon Sancho til Paris Saint-Germain?

Det kan meget vel blive en realitet, lyder meldingen fra den engelske avis The Independent.

Læs også: Nej, nej, nej: United-stjerne skadet igen

Der er lagt op til en lejeaftale med købsobligation.

De to klubber forsøger desuden også at indgå en aftale, der kan sende Manuel Ugarte den modsatte vej, nemlig til Old Trafford.

Forhandlingerne har varet i flere uger, og Marcus Rashford er desuden også bragt i spil på grund af franskmændenes interesse for englænderen gennem længere tid.

En skuffende sæson førte til, at Rashford blev vraget til den engelske landsholdstrup til sommerens EM-slutrunde i Tyskland

PSG kan desuden tilbyde Sancho en kongeløn.

127 millioner kroner om året er PSG klar til at tilbyde Sancho, lyder det fra den franske journalist Santi Aouna. Det svarer til en ugeløn på lige over 2,4 millioner kroner.

Det er væsentligt mere, end han tjener for nuværende i Manchester United. Her lyder årslønnen på omkring 88 millioner kroner, og det svarer til 1,7 millioner kroner om ugen.

I sidste sæson tilbragte Sancho anden halvdel af sæsonen hos Dortmund, hvor han under sit lejeophold imponerede for den tyske storklub.

Læs også: United får grønt lys til transfer: Tre stjerner vraget til træning

Han var røget i unåde hos Erik ten Hag, men de to har sidenhen talt om ud om tingene. I weekenden spillede Sancho også i Community Shield-opgøret mod Manchester City. Her endte han dog med at blive skurk, da han misbrugte sit spark i straffesparkskonkurrencen.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce