Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

489 millioner: Big Six-klub har budt på João Félix

Af Emil Plovgaard
14.08.2024 Kl. 15:47

Det varer ikke mange dage, før den nye Premier League-sæson skydes i gang, og det er muligvis en sæson, hvor vi får João Félix at se.

Manchester United skyder sæsonen i gang med et opgør hjemme mod Fulham fredag aften, mens Chelsea og Manchester City danner ramme om sæsonens første store opgør.

Læs også: 524 millioner: United klar med bud på Premier League-profil

Der er blot få dage at gå på, og derfor er der også skruet ekstra op for tempoet i transfervinduet, hvor Chelsea i forvejen har hentet 12 nye ansigter til klubben, senest Pedro Neto fra Wolves.

Men The Blues fortsætter med at handle ind.

Chelsea har angiveligt afgivet et bud på Atlético Madrids João Félix.

Den portugisiske landsholdsspiller har tidligere tørnet ud på Stamford Bridge, hvor han havde hjemmebane i en halvsæson i 2023, hvor han var udlejet til klubben.

Enzo Marescas mandskab er stadig i forhandlinger om Conor Gallagher, der kan skifte den modsatte vej, men uafhængigt af dén handel, forsøger man altså at hente João Félix.

Ifølge det portugisiske medie O Jogo lyder buddet på 489 millioner kroner, hvoraf de 260 millioner kroner vil blive betalt her og nu, mens det resterende beløb vil blive betalt på et senere tidspunkt.

Efter lejemålets endepunkt i 2023 fortalte Félix følgende.

– Jeg kan virkelig godt lide at være her.

– Jeg kender endnu ikke min fremtid, men jeg har elsket de her fire-fem måneder. 

Læs også: Sancho-exit nærmer sig: Rashford-skifte drøftes også

– Det er en topklub, og alle i klubben har været gode mod mig, mine holdkammerater er utrolige, og jeg kan virkelig godt lide at være her, lød det tilbage i 2023.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce