Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Første bud afvist: Arsenal på vej med nyt bud

Af Emil Plovgaard
14.08.2024 Kl. 22:49

Arsenal har fået afvist sit første bud på Mikel Merino fra Real Sociedad.

Buddet lød på 25 millioner euro, svarende til 186 millioner kroner, men Mikel Artetas mandskab må diske op med et bedre bud, såfremt en handel skal blive en realitet.

Læs også: Hemmelig klausul: Arsenal kan hente signing om få timer

Forhandlingerne fortsætter dog, skriver The Guardian.

Ifølge forlydender forlanger Real Sociedad 35 millioner euro, svarende til 261 millioner kroner, for 28-årige Merino, som blot har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med klubben fra San Sebastian.

Merino har afvist et udspil om forlængelse fra Real Sociedad, da han allerede har indgået en aftale om de personlige betingelser med Arsenal.

Han vil meget gerne tilbage til Premier League, hvor han tidligere har tørnet ud for Newcastle – dog uden den store succes.

Real Sociedad har overbevist Martin Zubimendi om at blive i klubben, og La Real håber, at det samme kan blive tilfældet med Merino.

Arsenal ventes at komme med et nyt bud på Merino inden for de kommende dage, men der er en fornemmelse af, at en handel kan tage sin tid at falde på plads, da The Gunners nu også skal fokusere på Premier League, eftersom sæsonen indledes i weekenden.

Arsenal er desuden åben for salg af flere spillere inden lørdagens kamp mod Wolves.

Læs også: 400 millioner i løn: Ivan Toney tilbudt lukrativ kontrakt

Aaron Ramsdale og Eddie Nketiah er blot to af de spillere, der sættes i forbindelse med en Arsenal-exit denne sommer.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce