Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Gary Neville lander nyt job

Af Emil Plovgaard
15.08.2024 Kl. 22:13

Kort før sæsonstart har Gary Neville landet et nyt job.

Det skriver avisen Daily Mail.

Læs også: I stedet for Ugarte: United tilbudt tidl. PSG-stjerne

I forvejen arbejder den tidligere Manchester United-stjerne som ekspert på Sky Sports, men det bliver ikke den eneste pligt, han skal passe i den kommende sæson.

Således skal han også yde ekspertise til den amerikanske TV-kanal NCB Sports, lyder det.

Premier League-sæsonen skydes i gang fredag aften med et opgør mellem Manchester United og Fulham.

49-årige Gary Neville får sin debut hos NBC Sports netop fredag aften, da han vil være en del af Premier League Live-showet, ligesom han også skal være ansigtet for TV-kanalens dækning af Englands bedste række om søndagen.

Hos NBC Sports vil han tilslutte sig sin tidligere holdkammerat hos Manchester United, Tim Howard, med hvem han spillede 52 kampe sammen med.

Neville var en del af EM-dækningen hos ITV tidligere på sommeren, og han er ligeledes vært på den populære Sky Bet-podcast Stick to Football, der regelmæssigt får selskab af Ian Wright, Roy Keane, Jill Scott og Jamie Carragher som gæster.

Neville stoppede sin aktive karriere i Manchester United i 2011. Han nåede at spille 19 år for klubben og 400 kampe i Premier League.

Fra 2012 til 2016 var han assistenttræner for det engelske A-landshold, og det sidste år var han sideløbende cheftræner for Valencia, hvor han, som følge af sløje resultater, blev fyret kort tid efter.

Læs også: Teaser for United-retur

Forleden vakte den 49-årige englænder opsigt, da han udtalte, at Liverpool ikke vil ende i top-seks i den kommende Premier League-sæson.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce